Északi-sziget körút – tavaly nyáron

Holnap indulunk nyaralni, egy kisebb körútra a Déli-szigeten. Viszont még a tavalyi nyaralásunk képeit sem raktam fel, úgyhogy itt az ideje, most vagy soha. A tavalyi nyaralás is szinte leküzdhetetlen mennyiségű fényképpel járt, félévig tartott míg kiválogattam a javát, majd újabb félévig gyűjtöttem az erőt cikkíráshoz. Úgyhogy most gyorsan le akarom tudni a dolgot, mielőtt még hozzájönnek az idei képek.

Tessék továbbolvasni: Continue reading

Minikirándulások a lányokkal

Általában nem szoktam külön cikket írni a lányos képekhez, de van egy pár album ami ugyan elég klassz helyeken készült, viszont teli van Emivel és Petrával, ezért csak klubtagoknak elérhető.

Ha az alábbi linkekre kattintva nem látsz képeket akkor vagy nem jelentkeztél be vagy nem kerültél be a rettentő exkluzív ötvenvalahány tagot számláló klubba. Regisztrálj és dobj nekem egy levelet aztán már nézheted is amint a szomszéd utca végén lévő vízesést látogatjuk (még októberben), vagy Emi a házunk melletti erdőben kirándul, vagy fókákat kerülgetünk az öböl végénél, esetleg fehér homokban játszunk a tengerparton vagy a város melletti Mt. Cargillról nézünk le az öblökre.