Wanaka tavasszal

Huh, kezdek csúnyán lemaradni a bekapcs frissítésével, pedig Pukekó Tamás szerint átlagosan kéthetente frissül az oldal. Itt is van gyorsan pár kép az egyik korábbi hétvégéről, Wanakából.

Semmi különös nem volt, csak elmentünk az egyik tóhoz a hegyek közé dögleni egy hosszú hétvégét. Nagy túrákat már nem csapunk így a hetedik hónapban, de felgyalogoltunk a város melletti dombra, ahol totál véletlenül összefutottunk az egyetlen helyi magyar párral, Anitával és Péterrel.

Ezenkívűl volt nagy szél, a sporttársak hasogattak is a vízen, de nélkülem, mert nem volt pofám berakni a család mellé a teljes vindszörf (‘uindszőf’) felszerelést a kocsiba, csupán a vitorlás gördeszkát, így a helyi krikettpályán próbáltam két blokartossal együtt talpon maradni a tavaszi orkánban. Az egyikük jóvoltából végre ki is próbálhattam egy ilyen blokartot és nem meglepő módon be is jött a dolog. Mindenesetre tanultam az esetből és a jövőbeli frusztrációt elkerülendő meg is fogadtam, hogy ezentúl a vindszörfcucc mindig jönni fog velünk a kirándulásokra, még ha a sziget belsejébe is megyünk.