Drumming at Melissa’s

(Link to the photos: here) Egy-két hete volt egy házibuli, ami fergeteges dobolásba torkollott. Volt két afrikai dob, hozzá szakavatott mesterek, a többiek meg éppen ami a kezük ügyébe akadt. Sörösüvegek, kanalak, fazekak, fogpiszkáló-tartó (mint rumba-tök), porszívó-gégecső (mint rumba-reszelő), porszívócső (mint didjeridoo). Az egyik pillanatban ámultunk, hogy milyen klasszul hangzik az egész együtt, a másikban meg dőlt mindenki a röhögéstől, amint újabb háztartási eszközzel szállt be valaki. Az egyik carpool tagnál hétfő esténként dobolás zajlik, az ominózus buli óta egyre többen kapcsolódnak be. Tegnap végre lenéztem én is. Itt van néhány kép.

Vasárnapi szörfözés

Ugyan a blogon az utóbbi két hónap mintha meg sem történt volna, de azért élünk. Voltunk egy északi-szigeti körúton, hesszeltünk egy sort Raglanban, megjöttek Angi-Zsombi majd Olaszi Mester. Még arra sem volt időm, hogy végignézzem a nyaraláson készült képeket, nem hogy feltegyem őket, cikket írni meg pláne.

Az összes időnket elvitte a strandolás, kajakozás, vindszörfözés, boogieboardozás. Vagy a teraszonücsörgés, tengernézés, függőágyazás, tücsökhallgatás, csillagnézés. Vagy kerekesvindszörf -építés -kipróbálás -tuningolás (thx Dr. Olaszi), hegymászás, vízesésben fürdés. Most őszintén: inkább ültem volna a számítógép előtt?

Úgyhogy időrendben visszafelé haladva elkezdem kirakni a képeket. Először is a vasárnapi szörfözésről. A képeken csupa ismerős szerepel – egyre több van belőlük.

BelgákHang FiveJunior