Goodbye Pork Pie

Goodbye Pork Pie

A Goodbye Pork Pie c. filmet ’79-ben rendezte egy új-zélandi rendező. A főhősök az Északi-sziget tetejéről indulva leautóznak egy lopott sárga Minivel a Déli-sziget aljáig. Eleinte csak brahiból, aztán már rendőrök elől menekülve. Közben persze leamortizálnak pár kocsit, közte a sajátjukat is. Szóval a film igazi road movie, klasszikussá is vált, legalábbis Új-Zélandon, több filmben utalnak rá. Pedig elég alacsony költségvetéssel készült, mindössze 24 fő kellett az elkészítéséhez, színészekkel és stábbal együtt. Ez persze egyáltalán nem érződik rajta. Meg is nézhetitek, itt, de pár héten belül le fogom szedni, nehogy a nyakamra lépjen valaki, úgyhogy hajrá.

Mellesleg holnap reggel mi is elindulunk egy kis autózásra, két hét alatt megpróbálunk minél többet megnézni az Északi-szigetből. Valszeg most egy darabig nem lesz új cikk, se fénykép, de aztán majd dögivel, csak győzzük.

Update: kirándulásról hazajöttünk, videó leszedve, akit érdekel az kommentben vagy levélben kérje.

10 thoughts on “Goodbye Pork Pie

 1. Szia Lipi! Mindíg ránéztem az oldaladra és a good bye porkie-t láttam. Gondoltam hogy jó hosszura sikerült ez a kirándulás. És most látom ezt az updatet. Volt fent video és leszedted???
  Ha van rá mód azért megnéznénk :) Üdv.sanyi&kati

 2. Bocs Lipi. Félre értettem a dolgot :) azt hittem a kirándulásról van video:) Azért köszönöm a videot most szedem.

 3. Szia sajna lemaradtam a filmről. Elérhetem még valahol? Ha meg nem sikerült szerezned belgát, abban segíthetek.

 4. bezárt ez a site vagy csak tolódik a frissités a szörfszezon végére? túl sok a téma, mi? nincs idő rendszerezni és megosztani… Kámón Lipi. egykét szörfbeszámoló is jöhetne, akár képek nélkül is.

 5. Szia!

  Gojo vagyok, egy barátomtól kaptam meg az oldald cimét. Nem reg ota foglalkozom a gondolattal hogy el kellene menni valahova ahol elhetobb az elet, es az oldaladrol ugy tunik nekem, hogy ott semm könnyebb de talan van esely ra hogy jobb legyen. Sajnos en ezt most nem latom magyarorszagon. Körülnéztem azon a bevándorlással kapcsolatos oldalon és találtam egy állást. Most várom a választ a hatóságoktól, hogy megvan-e még.
  Ne haragudj hogy ezzel untatlak. :) Engem nagyon érdekelne az a film. Le szeretném tölteni ha lehet? Kiváncsi vagyok rá!
  Már rég óta kacérkodom Uj-zélandal, mert a hobbim a terepjárózás és lengendákat hallani róla.
  Hát kb ennyi. Követni fogom a blogodat biztosan! :)

  Gojo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *