B.Ú.É.K

Pár napig még nincs otthon netünk, a költözés miatt, úgyhogy január harmadikáig (másodika itt szünnap, juhéjj!) valszeg már nem olvasok levelet és nem teszek fel több cikket vagy képet.

Addig nézegessétek az NZ és a Család albumot, felraktam az utóbbi napok termését, pl. a Szenteste készült képeket, vagy a másnapi kirándulást egy kafa vízeséshez. Patki fotóversenyére is vannak már ködös képeim, meg egy rakat kájtszörföst is összetereltem pár kép erejéig.

A vindszörf szerkó végre-valahára teljesen összeállt, már be is vizeztem a cuccot, de az egyik vitorlát már sikerült is kiszakítanom, most varrja a helyi boltos. Holnaptól viszont folytatom, jó eséllyel akkor is éppen vízen leszek, amikor ti pezsgővel koccintotok, mivel akkor itt már dél lesz. Szél- és árapály-helyzet a Windgurun (mindennap fúj a szél).

Szolgálati közlemény: egy-két hete eltűntek a babaképek (“Család” album) beállításai MeGa bénázása miatt. Fejből állítottam be újra, hogy ki nézheti és ki nem, ezért nem kizárt, hogy valaki kimaradt. Ha gond van szóljatok, harmadikán meghegggesztem.

Jó bulizást/pihenést!

3 thoughts on “B.Ú.É.K

 1. Huhh, hát azért nincs az a muszájvizbemennem szörfözni- meleg. 18-19 fokot ir a windguru a levegőre.

  Nem birtam ki a határidőt megnéztem a ködös képeket. Azt hittem most jól kitolunk Lipivel itthon minden este olyan tejföl-köd van, erre olyan képeket csinál hogy tuti megint befutó lesz.

  Egyébként pedig boldog uj évet leginkább a bekapcs-nak ami pont most ünnepli egy éves fennállását. Kiváncsi vagyok mi lesz az uj hobbi 2007-re :)

 2. Ja, nincs tul meleg, de neopren ruciban nem gond. Az idojaras eleg erdekes, arnyekban megfagy az ember, napon szijjel eg. De errol majd egyszer bovebben.

  Az uj hobbi 2007-ben jo esellyel a vindszorf lesz. Persze az nem annyira uj, csak ujra. Akkor legyen mondjuk a szorf.

 3. Lipikém!

  S(ikerekben)
  E(redményekben)
  G(azdag)
  B(oldog)
  Ú(jévet)
  M(indnyájatoknak)!

  Örülök, hogy még mindig ilyen rendszeresen up-date-eled a Bekapcs-ot.
  Csak így tovább, mert igaz, hogy kb. harmad-, negyedévente jövök csak, de akkor bizony pár órára itt ragadok, és élvezettel nézegetlek Titeket és az élményeiteket. Karácsonykor is gondoltam Rátok, csak nem írtam. Bocs.
  Mindenestere mi is jól vagyunk, és február közepén nekünk is kislányunk fog születni. Ezúton is meghívlak a Tejfakasztó Partira, de bevallom férfiasan, hogy a meghívás mögé a menetjegyedet nem tudom hozzátenni. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *