Költözünk!

Ma vettük át a kulcsokat a raglani kecóhoz, gyorsan csináltam pár képet, aztán jöttünk is vissza pakolni. Holnap cuccolunk át, Laci+Vera segítenek, aztán este barbi.

A kégli egyébként állat! Gyengébbre emlékeztünk, pedig eléggé üt: a nappaliból és a teraszról látni a vindszörfös placcot, meg lehet számolni hányan vannak kinn a vízen. A városi strand mintegy 300 méterre van, felhallatszik a gyerekzsivaj. Ha kiül az ember a teraszra akkor balra nézve a Tasmán-tenger hullámain csillog a vakító napfény, jobbra pedig az öblök türkiz vize, meg a túloldali dombok. Azonnal ki is akasztottuk a Fruzsinától kapott függőszéket (Kösz, Vucskó!) és ájuldoztunk egy sort.

A ház körül korrekt növényzet, alatta pedig még egy forrás is van. Nem vicc, rendesen csobog. Aztán egy kis árokban csordogál pár métert és eltűnik a fűben. Emi egyből elkezdett kavicsokat dobálni bele, ez úgy látszik feltétlen reflex az embernél, ha vizet lát.

Szóval teljesen be vagyunk zsongva. Végre igazából elkezdődik a Nagy Nyaralás.

3 thoughts on “Költözünk!

  1. Csúnya jellemhiba az irigység. De most az vagyok. Egész Új-Zéland kapcsán most először. Nem az ország, hanem a kert, terasz és növények késztetnek erre. Ráhajtok én is, hogy ilyen helyen lakhassak. :-)

  2. Siralyos a hely! A patakot nem latom viszont…. Errefele (Florida) sokat kell keresni, hogy ilyen helyen lakjal. Talan azert szarabb, mert tok lapos minden, igy csak az latja a vizet, aki kozvetlenul a partjan van. Az meg egy millanal kezdodik. A biztositas meg megfizethetetlen. Azert mi is csak 5 percre vagyok a beach -tol :))

  3. sziasztok :) akkor nem messze laktok, en a Wainui Road-on lakom, a Camp Raglannel szemben levo hazban :) ha arra jartok ugorjatok be egy kv-ra meg sutire :)

    cheers

    Zsuzsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *