World Rally Championship

Az új-zélandi futam idén szerény kisvárosunkban és környékén lesz, ezen a hétvégén. A zártpályás szakasz közvetlenül a város mellett, a kacskaringós földutakon száguldozás meg a környéken, vasárnap például Raglanban. Ma délután pedig pont az irodaházunk mellett van az ünnepélyes megnyitó, kocsibemutatóval, autogramm osztással. Épp most gyülekeznek a kocsik, gondoltam lövök pár autós képet (Subaru mindenhol) kocsibuzi olvasók kedvéért. Turbónyílások, spoilerek, gumik, alvázak. Valamint bámészkodók, csepűrágók és más fura szerzetek. Na meg az ilyenkor kötelező bögyösmacás, illetve az őket fotózó fotósok fotói.

Elég szottyos idő van, elnézést kérek a szürkeségért. Itt a teljes sorozat.

One thought on “World Rally Championship

  1. És a Ford-ok? Köztudott hogy a Ford-team most lett világbajnok nálatok kettős győzelemmel. (éppen van egy eladó 98-as ford-escortom :) )
    Nomeghát Vale-Rossi aki első wrc futamán indult? Egy fekete subaruval nyomult.
    Tegnap volt az összefoglaló az eurosporton, nagyon figyeltem hátha látunk. Tényleg Hamiltonban volt a központ, minden nap oda mentek vissza szervizelni. Érdekes volt, mert videót még nem küldtél. Szép zöld minden ahogy a fotóidon látni, és valóban bazisok páfrány van. Nyomtak néhány vágást ahogy legázolják az útmenti zsúrlókat. Ja és tényleg köd meg eső volt az első napokban. A befutó már az északi sziget legdélebbi részén volt szép időben. Ott már fenyők szegélyezték az utat.
    Kár hogy a versenyről nem lőttél. Itthon csak ladák vannak a ralin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *