***

A Windguru szerint Raglanban háromcsillagos szél lesz vasárnap.

Háromcsillag...

A windszörfös kolléga már napok óta dörzsöli a kezét. Nekem még nincs cuccom, úgyhogy max nézelődni mehetek ki. Borult eget jövendölnek, úgyhogy még fényképezni se fogok tudni, legalábbis nem sok értelme lesz. Azért lehet, hogy megpróbálom. Kíváncsi vagyok, milyen egy ilyen háromcsillagos szél. Otthon nem nagyon volt ilyen.

Amúgy napokon belül megkapjuk a cégtől a költöztetés árát. Rendesek voltak, mert kifizetik azt is, ami a munkaszerződésben írt összegen felül van (az előre kialkudott és jóváhagyott alapösszegre szépen sorban pakolta rá a szállító cég a az extrákat). Ebből a pluszpénzből pont kijön egy használt deszka. Na persze ez csak a(z egyik) deszka lesz, kell ugye még árboc, boom, pár vitorla, stb.

6 thoughts on “***

 1. hat csak lehet valamit latni valamit a szelbol/hullambol meg ha szurke is. engem erdekelne ugy is!

 2. biztos csak van szörfkölcsönző azok között a boltok között amiket a megérkezés utáni körúton mutattál. bár nem tudom mit lehet 5 méteres hullámok között kezdeni. aszzem itt kezd extrémsporttá válni a windsurf. ez a nyugati szél ugye legalább pont partfele fúj?
  na, várjuk a közvetítést.

 3. Bocs, sracok, de nem mentem ki. Bujkalt bennem valami nyavalya, inkabb az agyban punnyadtam egesz nap. De majd kifaggatom a raglani kollegat, hogy milyen volt.

  Amugy tok sokat sutott a nap, pedig 100% borultsagot irt a Windguru. Igy megy ez itt altalaban: felora ziavatar, egy ora verofeny, ujabb zivatar, megint napsutes, stb. Szoval meg fenykepezni is lehetett volna, jol.

  Viszont ugy nez ki, hogy decemberben kikoltozunk Raglanba. Akkor jar le a feleves berleti szerzodes a jelenlegi (hamiltoni) kecoban es a raglani kollega amugyis kisebb hazba akar koltozni, szoval lehet, hogy megcsiphetnenk amit jelelenleg berel. Kilatassal a windszorfos placcra…

 4. A kollega 4.0-as vityoval hasitott. Mondjuk 59kg a srac, szoval ez olyan, mint rendes embernek egy 5.0 – ilyen otthon is van.

  De nyaron minden delutan van eros parti szel es apalykor a szorosban szembefolyik a viz a szelnek – allandoan raumban lehet menni! :-)

 5. némi passzivitás után visszatérek a kommentelők táborába. Szuper cuccaim vannak eladók, a trapéz a legjobb… :-). Hát igen, idén itthon kétszer álltam deszkán, és csak az egyiknél siklottam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *