Waikato Buggy Run

(Buggy: babakocsi, a sportosabb fajtából. Hogy tanuljatok is valamit.)

SportkocsikStart

Petra benevezett a helyi nőegylet által szervezett futóversenyre. Babakocsival és babával. Az új futócipőjében, amit tegnap vett az egyik rettentő májer cipőboltban, ahol számítógépes talpnyomás bemérés, videós mozgáselemzés és mindenféle parasztvakítások után “felírtak” neki egy cipőt. Mindez persze bele volt építve a cipő árába… De még bejáratási menetrendet is adott a “technikus”, aki az egész procedúrát levezényelte. Jó, hogy nem voltam ott, biztos nem bírtam volna ki kommentálás nélkül.

Az ajánlott félórás szobai viselet helyett Petra a bejáratást egyből egy ötkilométeres dimbes-dombos futással kezdte. Sok más sportos anyukával együtt. A cuccaink még mindig nincsenek itt, úgyhogy az egyik szomszédtól kértünk kölcsön egy sokat látott babakocsit (cipőt is ezért voltunk kénytelenek venni, azt hiszem). Emibaba a szokásos sarkvidéki felderítőruhájában, Petra pedig az évszaknak megfelelő rövidgatyában. Tegnap is láttunk egy csomó mezítlábas fiatalt, meg sem lepődtem volna, ha valaki mezítláb futja le a távot, de nem volt a futók közt igazi kivi.

Petra nagyon szépen lenyomta az öt kilcsit, a végén egy olyan sprinttel, hogy még a rádióban is bemondták. Gratuláljatok neki emailben :-) Képek itt.

2 thoughts on “Waikato Buggy Run

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *