Regisztráljatok!

Szigorodunk. Mostantól a gázosabb képeket, mint pl. a búcsúbulin mulató úri közönséget, nem láthatja ország-világ, csak a regisztrált felhasználók. Más kinnlévő anyagot egyelőre nem tervezünk titkosítani, viszont mostantól azokat a képeket is felteszem, amiket eddig pont a droidok és a robotok miatt nem tettem. Nyilván csak a regisztrált júzerek fogják látni, úgyhogy regisztráljatok. Egy máskülönben nyilvános albumon belül is előfordulhatnak majd a szűkebb nyilvánosságnak fentartott képek, jellemzően portrék, csoportképek – személyiségi jogok rulz.

A regisztrálás nem fáj, csak egy júzernevet meg egy email címet kell megadni, ez utóbbit természetesen el fogom adni az első szpemmernek, aki megkeres. A regisztrálás után a bekapcs.hu a megadott címre postázza a jelszót, és már lehet is bejelentkezni meg konfidenciális képeket nézegetni.

A szigorításért cserébe engedünk is egy kicsit: a(z asszony)nép akarata előtt meghajolva csináltam egy albumot a babaképek számára. Emibabának eddig is volt egy rettentő titkos szájtja, ahova kimondottan a nagymamákat célzó képek kerültek, mennyiség a minőség felett elv alapján. A széles nyilvánosság elé ezután sem tárnánk a képeket: a regisztrált júzerek kasztján belül mostantól létezik egy szűk elit, akik a szupertitkos babaképekhez is hozzáférhetnek. Családtagoknak automatikus a bejutás a klubba, csak regisztrálni kell magukat és megvárni amíg beteszem őket a kiváltságosok közé. A többiek regisztrálás után jelezzék valahogyan (email, komment), hogy babázni akarnak. Az album itt található. Nem ígérem, hogy fogok szólni, amikor új képek kerülnek be.

10 thoughts on “Regisztráljatok!

  1. Fáj ilyesmit hallanom a legszorgosabb kommentelőtől… De megbocsátok, mert szépen regisztráltad magad.

    Viszont nem te voltál a leggyorsabb, pár villámkezű bizony megelőzött. Biztos RSS-t használnak.

  2. igényt tartanánk a babaképekre, ugyanis Boldizsár szűk 30 éven belül házasulandó korban lesz, és addig is figyelemmel kell kísérni a piacot…

  3. Végre egy naggyon zárt körű klub, ahol a tagsághoz semmi mást nem kellett tennem, csak megszületni. Há-há-há.

  4. Viola es Emi jol eldumalgattak a minap, jo lenne, ha nem csak hangrol ismernek fel egymast… Babakepeket! Virag

  5. Remélem komment nélkül is betettél volna a kiváltságos babanézegetőbe, mint Emibaba elsőszámú magyarországi bébisintére (a családtagokon kívúl, of course), és Petra legrégibb barátnője, satöbbi, satöbbi….

  6. Sziasztok!

    Most, hogy végre rájöttem, hogy hogyan kell bejutni a kiváltságosok közé, én is kérek babaképet!!! Angi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *