D-11

Még tizenegy nap az indulásig (dé-mínusz-tizenegy, érted). Holnap dolgozom utoljára a Viduxnál, aztán pakolás itthon gőzerővel. A jövő pénteki búcsúbulira már ki lesz ürítve a lakás, de azért ne romboljatok majd. A bulira egyébként Boci szolgáltatja a hangerőt és az almapáleszt, Gyaur hozza a zenéket és Hunor mixel.

Azok kedvéért, akik nem tudják, hogy mi ez az egész búcsúbuli-utazás dolog, összeállítottam egy oldalt: Új-Zéland Gy.I.K. Tessék elolvasni és nem a bulin rabolni értékes perceket a kérdezősködéssel.

D-27

Még huszonhét nap van az indulásig: úgy tűnik, hogy május 8-án hétfőn megyünk. London-Hongkong-Auckland, 37 órányi út, ebből nyolcat Londonban fogunk dekkolni. Ha valaki épp ott van, szívesen meglátogatjuk.

Az útleveleink már itt lehetnének, ha a Hivatal nem Új-Zélandra küldi ki őket a bevándorlási ügynökünknek, aki így most küldheti vissza nekünk. Nagyjából jövő kedden kapjuk meg. Ha egyszer végre ideér, kinyitjuk a Domáéktól kapott brutál nagy pezsgőt. Készüljetek!

Gyors meg is néztem, mi a helyzet a raglani bícsen: szórt felhőzet, egy erősebb balatoni hidegfrontnak megfelelő szél és logó-magas hullámok, ahogy a Windguru mai előrejelzése mutatja alább.

A mai előrejelzés

Vízumkérelem elfogadva

Elméletben. Gyakorlatilag még három hét mire megkapjuk az útleveleinket. Holnap már jön is egy költöztető cég felmérni a motyóinkat, amiknek egy része már január közepe óta bedobozolva áll a dolgozóban. Valszeg május elején-közepén megyünk, ha minden jól megy.

Eddig több mint hat hónapba és hatszáz rugóba került a dolog. Majd csinálok idődiagramot, árakkal, elrettentésül.