Jégszörfözés

Vasárnap délután kipróbáltuk Géppityu jégszörfjét a Balatonon.

Útközben többször próbáltam hívni Géppityut, hogy milyen a pálya és hogyan találok oda. Amikor végre sikerült elérni akkor megtudtam, hogy kinn volt a jégen ami beszakadt alatta. Szerencsére a víz csak mellig ért (déli-part rulez) és most a radiátoron szárítgatja a cuccait…
Continue reading

Rétes RAID I.

Szerda este nagy erőkkel bevonultunk az Interware szerverhotelébe(jába?), hogy beszereljük a Rétesbe az új vinyókat meg a RAID kártyát. Tamás és Gábor szereltek, én fényképeztem.

Egyébként csak azért mentem, hogy megcsodáljak egy ilyen szerverhotelt, de nem sokat láttam belőle. A szerverterembe ugyanis halandók nem léphetnek be, a gépeket terminálról lehet elérni, szereléshez pedig kihozzák őket az előtérbe. Teljesen jogos, így utólag.

http://109.74.195.174/wp-gallery2.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=487http://109.74.195.174/wp-gallery2.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=487http://109.74.195.174/wp-gallery2.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=487

Tavaszi képek a Margitszigetről

Felraktam pár képet, amiket még tavaly tavasszal csináltam, amikor bringával jártam a Hajógyári-szigetre. Virágzó gesztenyefák, zöld pázsit, napfény. Jól jön ilyen szottyos téli időben.

Az egyik képen Nógrádi Isti teker, aki szintén bringával járt munkába a Margitszigeten keresztül, csak épp ellenkező irányba :-)